Художня майстерня deСтиль авторська лялька - ляльковий дім
м.Київ, вул.Тарасівська 12

Інформація за телефонами:
097-246-08-83
068-236-27-29
093-449-44-65
eMail    info@destyle.com.ua
Укр   Рус
Новини   •   Ляльковий дім   •   Милі дрібнички   •   Майстер-класи   •   Матеріали   •   Живопис   •   Фотографія, дизайн
   
Авторська лялька - майстер клас - новини

Відкрий двері у чарівний світ казок.

У наш шалений неспокійний вік неонових рекламних вогнів та телебачення, економічних криз та податкового тиску, людина почувається особливо незахищеною, мізерною. У постійному русі буденних турбот, у гонитві за кращим місцем під сонцем ми змушені мобілізувати усі свої зусилля, повсякчас витримувати неймовірні нервові навантаження, стреси, звідси така втома, депресія, так багато порожніх очей та сірих постатей.

Щоб такого уникнути, потрібно підібрати для себе заняття для душі, не важливо що це, важливо щоб вибране вами заняття повністю займало усю вашу увагу, приносило задоволення, душевний спокій та рівновагу, заставляло забути про проблеми що напосіли на вас. Для жінок це такі традиційні заняття як вишивання, в’язання, бісероплетіння, а також такі сучасні напрямки творчості, як створення дизайнерських панно, декупаж, виготовлення авторської ляльки.

Саме виготовлення авторської ляльки стає дедалі популярнішим у нас на Україні, адже тут жінка може якнайбільше розкрити свої таланти не тільки у живописі - розписі обличчя, скульптурі – ліплення фігури, але й задіяти усі свої вміння модного дизайнера та вмілого кравця у пошитті одягу для ляльки, виготовленні взуття, та стиліста у створенні модної зачіски. Існує безліч матеріалів, технік виготовлення ляльок і, щоб не загубитись у цьому морі інформації, варто звернутись до досвідчених майстрів, які залюбки порадять з чого починати і у кого повчитись.

Саме такі майстри облаштували собі затишний куточок у центрі Києва. По вул.Тарасівській 12 у художній майстерні dеСтиль вам люб’язно розкажуть та наглядно продемонструють усе, що стосується ляльки, її виготовлення та оздоблення. За чашечкою кави та приємною розмовою ви дізнаєтесь, що саме тут можна навчитись виготовляти ляльки, влаштовувати свої виставки, спілкуватись з такими ж закоханими у ляльки людьми і просто гарно провести вільний час.

Тож у ці сонячні весняні дні запрошуємо у лялькову майстерню, де ви зможете придбати своїй коханій людині особливий подарунок, виготовлений майстром з любов’ю та художнім смаком. Також у нас можна обрати майстер-класи - так для початку, наприклад, по розпису особливо улюбленого романтичного бегемотика, якого ви зможете самі оздобити і подарувати коханому. Або ж просто заходьте і наші чарівні мешканці поділяться з вами весняним настроєм, теплою усмішкою і хорошими враженнями.



мистецтвознавець І.Пільків.